Blusschuimen

Wij leveren schuimblussers met verschillende soorten schuim, van de eco-lijn tot en met de best presterende schuimmiddelen, die worden gebruikt door brandweerkorpsen, olie- en gasbedrijven, petrochemische bedrijven, luchthavens, het leger etc. Onze schuimen zijn voorzien van de meest rigoureuze goedkeuringen voor veiligheid en prestaties en we besteden extra zorg om ervoor te zorgen dat onze producten milieuvriendelijk zijn met behoud van hoge blusprestaties. Hier een overzicht van welke blusschuimen wij gebruiken wij voor onze schuimblussers.

Fluorvrij schuim
Krachtige fluorvrije schuimen. Onze fluorvrije schuimen zijn de TOP betreft de kwaliteit. Onze fluorvrije schuimen zijn 100% fluorvrij, met de hoogste brandclassificaties volgens EN 1568 en uitzonderlijke weerstand tegen backfires. Deze schuimen kunnen worden gebruikt als schuim met lage, gemiddelde en hoge expansie en zijn volledig biologisch 97% afbreekbaar. Deze schuimen worden in verschillende verhoudingen aangeboden in onze brandblussers.

AFFF schuim
AFFF schuim worden gebruikt voor brandstof branden (brandklasse B), het filmvormende schuim sluit het brandstof af en biedt 100% bescherming tegen ontsteking. AFFF-schuimen zijn verkrijgbaar in concentraties van 1%, 3% en 6%. De schuimen kunnen worden gebruikt voor de olie- en gasindustrie, luchthavens, leger en havens. Desalniettemin kunnen AFFF-schuimen ook worden gebruikt voor brandklasse A-branden. Wij gebruiken voor onze schuimblussers een concentratie van 3%.

AR-AFFF schuim
AFFF-AR-schuimen worden gebruikt voor Polar Solvent Fuels. Het speciale alcoholbestendige schuim vormt een polymere schuimlaag bovenop het alcoholische polaire oplosmiddel. AFFF-AR-schuimen zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties: 1X1; 3X3; 3X6; 6X6. Deze schuimen zijn snel dovend en hebben een uitstekende back-fire eigenschap. De AFFF-AR-schuimen worden vooral gebruikt in de chemische en petrochemische industrie.

Klasse A schuimen
Klasse A-schuimen zijn een mengsel van lucht, water en bevochtigingsmiddel ontwikkeld om bos-, afval- en afvalrecyclingbranden te bestrijden. Klasse A-schuimen hebben zowel schuim- als bevochtigingsmogelijkheden en zijn geschikt voor CAFS (persluchtschuimsysteem). Klasse A-schuimen worden voornamelijk gebruikt door gemeentelijke brandweerkorpsen, terwijl ze ook kunnen worden gebruikt voor branden met hoge expansie.

Watermist (nieuw)
Watermist is een fluorvrij wateradditief om de brandprestaties van water te verbeteren, wanneer gebruikt door brandweerkorpsen bij grote branden of in kleinere eenheden om de hoeveelheid blusschuim te minimaliseren. Het geheim van dit blusmiddel zijn de fijne waterdruppels waaruit het bestaat. Deze uiterst kleine druppels maken de waternevel brandblussers zeer effectief. Hier kunt u ons assortiment aan watermist brandblussers vinden.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein