Blussen zonder gas

Uniek product van RH Brandbeveiliging! Schuimblussers zonder gas!

Zorg voor zekerheid voor iedereen
De ecologische en draagbare Singas Exx schuimblussers zijn brandblussers zonder aerosolen en gassen. Deze schuimblussers zijn ontwikkeld om brandbeveiliging voor iedereen toegankelijk te maken. Licht, erg handig en makkelijk te gebruiken voor elke leeftijd, ze worden geleverd met de unieke en gepatenteerde Flexpack technologie, een voortstuwingssysteem op basis van een Elastomeer die geen gasdruk nodig heeft.

Dus de containers zijn niet blootgesteld aan explosiegevaar en ze zijn vrij van alle logistieke en recyclingregels, net zoals alle andere aerosolen op de markt. De Singas Exx blusapparaten dekken de belangrijkste klassen van branden, alle gecertificeerd door de Duitse instituten MPE Dresden.

De volgende blusklassen zijn te verdrijven met de RH Brandbeveiliging schuimblussers zonder gassen:

- klasse A (droog vuur, vaste materialen zoals hout, kunststof, textiel, enz., ...)
- klasse B (branden die brandbare of brandbare vloeistoffen bevatten, bijvoorbeeld: benzine, diesel, kerosine, enz.)
- klasse F (branden die voortvloeien uit kokende olie / vetten in bak- en bakapparatuur, bijv.: Plantaardige of dierlijke oliën en vetten.

Al onze Exx schuimblussers zonder gassen zijn gecertificeerd voor gebruik op elektrische installaties tot 1000V met een minimale spuitafstand van ongeveer 1 meter. Poederblussers en CO2-blusmiddelen zijn hierbij nauwelijks voor geschikt.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein