Garantie en spelregels

Garantie en spelregels
De schuimblussers die wij leveren hebben een ongekende kwaliteit en bluskracht, daar staan wij voor 100% achter als brandbeveiligingsbedrijf. Omdat wij achter kwaliteit en eerlijkheid staan, bieden wij een garantie van 1 jaar op al ons assortiment ongeacht het merk of type schuimblussers. Laat u uw door ons geleverde schuimblusser(s) door ons gecertificeerd REOB en KIWA servicemonteurs jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een GRATIS garantie van 5 jaar aan onze schuimblussers. Dit garantie plan van schuimblussers.nl houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 jaar iets mankeert aan uw schuimblusser(s) en is vastgesteld door onze REOB servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe schuimblusser(s). Let er wel op dat wij 5 jaar garantie geven op alle door ons geleverde schuimblussers, 10 jaar op al door ons geleverde poederblussers of CO2 brandblussers volgens de bovenstaande garantie voorwaarden.

Garantieplan
Bij aankoop van één van onze schuimblussers garanderen wij u dat de schuimblusser in top conditie is. Elke nieuwe schuimblusser wordt dan ook afgeleverd met een nieuwe gele onderhoudssticker, geheel gratis natuurlijk. Om de technische top conditie van uw schuimblusser(s) in de toekomst te blijven garanderen, bieden wij u in samenwerking met RH Brandbeveiliging B.V. de mogelijkheid om GRATIS voor de periode van 60 maanden een onderhoudscontract af te sluiten

Spelregels
Wanneer u bij ons een onderhoudscontract garantie afsluit, laten wij de schuimblussers door een ingenieur van RH Brandbeveiliging B.V. jaarlijks onderhouden. Van deze keuring ontvangt u gratis een uitgebreid onderhoudsrapport met keuringscertificaat van RH Brandbeveiliging B.V. uit Barendrecht.

Heeft u vragen met betrekking tot ons onderhoudscontract of wilt u simpelweg meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard informeren onze medewerkers u ook graag persoonlijk en bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze vestiging in Barendrecht, de koffie en schuimblussers staan klaar!

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein