Watermist brandblussers

Uniek nieuw techniek in Nederland! Watermist brandblussers. Dankzij de waternevel technologie die onze watermist brandblussers gebruiken, kunnen wij slechts met maar 1 liter water meer dan 22 miljard waterdruppels produceren. De druppels zijn zo klein (≤ dan 0,1 mm) in diameter en creëren een ultrafijne nevel met superieure brandbestrijdingscapaciteiten. Het gepatenteerde sproeistuk aan het eind van de slang produceert waterdruppels in tegenstelling tot andere blussers. Een watermist brandblusser produceert een nevel die bijna geen sporen of bijkomende schade achterlaten die ertoe leidt dat deze soort blussers vaak 'droge' waternevel brandblussers worden genoemd.

Veilig blussen met watermist

Watermist brandblussers zijn in staat om bijna alle gangbare brandklassen A, B, C, en F aan te pakken, inclusief branden met elektrische apparatuur onder spanning tot 1000V! De unieke waternevel heeft het verkoelende effect van water en creëert een "nevelgordijn" dat de zuurstoftoevoer afsluit. De druppels zijn zo klein dat ze niet reageren op brandende vloeistoffen en vetten, waardoor de blussers kunnen worden gebruikt bij branden van klasse B en F. Onze waternevel blussers kunnen veilig worden gebruikt op papier, hout, stoffering, elektrische apparatuur zoals computers en printers, kleine olie- en vetbranden, kleding en gasvlammen en zijn daarom perfect voor kantoren, werkplaatsen, kerken, scholen en woningen.

Volledig veilig voor gebruik op elektrische apparatuur

De waterdruppels die door de blussers ontstaan, zijn zo klein dat er geen elektriciteit doorheen kan stromen. Bovendien bevatten onze waternevel blussers alleen gedeïoniseerd water dat geen elektrische stroom kan geleiden. Onze watermist brandblussers zijn di-elektrisch getest met 35000 Volt! Daarom zijn de brandblussers volkomen veilig voor gebruik op onder spanning staande elektrische apparatuur (tot 1000 V op 1 m afstand).

Goedkeuringen en testen

De brandblussers zijn getest volgens de hoogste normen (Ministerie van Binnenlandse Zaken) en voldoen aan het Besluit Draagbare Blustoestellen van 1997 en aan de norm NEN-EN 3. Onze waternevelblussers hebben zichzelf bewezen tijdens branden in vele rigoureuze testen. Bekijk de brandblussers in actie op enkele van onze video's.

Meer informatie over dit uniek product? https://schuimblussers.nl/watermist-brandblussers

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein