Water alternatieven

Water alternatieven voor blussen met brandblussers

Water alternatieven zijn unieke brandbestrijdingsmiddelen die zijn ontwikkeld en geproduceerd om hoogwaardige bluskrachten te leveren voor vloeibare brandblussers. In de afgelopen tien jaar is er een duidelijke en consistente neiging geweest om over te schakelen van blusmiddelen op poederbasis naar blusmiddelen op basis van vloeibare wateradditieven. Wij van schuimblussers.nl zijn een pionier op dit gebied en blijft toonaangevend met nieuwe en innovatieve producten. Onze watermist brandblussers zijn geschikt voor natte chemische vet of olie keukenbranden die voldoet aan de NEN 2559 en dragen een EN 3-classificatie 75F voor onze 6 liter watermist brandblusser en sommige schuimblussers.

Wat zijn de oordelen van deze brandblussers?

- Wateradditieven brandblussers hebben een krachtige blussing
- Goedgekeurd voor gebruik op drukke plaatsen
- Het blus schoner dan met poederblussers
- Technisch gemakkelijker om branden mee te blussen

Milieuvriendelijk

Onze wateradditieven (watermist brandblussers) zijn niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar volgens DIN EN ISO 9888. Onze wateradditieven hebben GEEN negatief effect op ogen of huid (in overeenstemming met de Europese normen OECD 405).

Waternevel brandblussers

Onze waternevel brandblussers zijn gevuld met gedeïoniseerd water met een superfijne spray om een nevelstraal te vormen. Ze hebben een bredere brandbestrijding dan poeder-, schuim- of natte chemische blussers. Dankzij de watermist technologie die in onze waternevel brandblussers wordt gebruikt, kunnen ze met slechts 1 liter water meer dan 22 miljard waterdruppels produceren! De druppels zijn zo klein ≤ 0,1 mm in diameter en creëren daardoor een ultrafijne nevel met superieure brandbestrijdingscapaciteiten. Het gepatenteerde mondstuk produceert waterdruppels in tegenstelling tot andere brandblussers, produceert een nevel die bijna geen sporen achterlaat en geen bijkomende schade en die ertoe leidt dat de blussers vaak 'droge' waternevel worden genoemd.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein