WhatsApp contact

Wist u al dat schuimblussers.nl ook af en toe bereikbaar is via de WhatsApp app? Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Schuimblussers.nl is ook bereikbaar via WhatsApp op 06-13615271. Voeg schuimblussers.nl toe aan je contact op je mobiele telefoon en chat met ons. Tijdens kantooruren zijn we inmiddels zeer goed bereikbaar via WhatsApp. Buiten kantooruren wordt er zo snel mogelijk gereageerd.

Via Whatsapp kunnen vragen gesteld worden door klanten over alle onderwerpen gerelateerd aan brandblussers en leveringen, maar ook als u nog aan het oriënteren bent kunt u via dit medium vragen stellen. Het voordeel van WhatsApp is dat bij technische vragen er eenvoudig screenshots toegestuurd kunnen worden. Die kunnen met de mobiele telefoon gemaakt worden, of met de computer zelf als er gebruik wordt gemaakt van de WhatsApp website. Wist u dat onze medewerkers je ook kunnen helpen of adviseren via WhatsApp om de juiste schuimblusser te kopen?

Stuur ons gerust een ‘appie’:
- Voor direct dringend contact als u ergens over twijfelt
- Met een praktische of algemene servicevraag
- Met spoed brandbeveiliging nodig

Bereikbaarheid
Wij lezen en beantwoorden uw vragen op werkdagen tijdens kantooruren, tussen 10.00 en 16.30 uur. Berichtjes sturen buiten die tijden mag natuurlijk ook, maar het antwoord komt dan mogelijk pas de volgende werkdag.

Ons WhatsApp nummer is niet telefonisch bereikbaar. Alleen voor WhatsApp berichten 06-13615271

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein