Onderhoud brandblussers

Onderhoud brandblussers. Draagbare brandblussers voor uw veiligheid tegen branden van beperkte omvang. Brandblussers moeten gemakkelijk toegankelijk en volledig functioneel zijn voor onmiddellijk gebruik. Aangezien niet alle brandblussers gelijk zijn gemaakt, is het van vitaal belang om de juiste maat en blusmiddelen te hebben wanneer dat nodig is om schade te minimaliseren. Goed onderhouden brandblussers bediend door getraind personeel redden levens en het voorkomen van schade aan eigendommen. Volgens de NEN 2559, verzekeringsmaatschappijen, brandweer en andere instanties moeten brandblussers jaarlijks worden onderhouden. Onze servicemonteurs zullen ervoor zorgen dat u de juiste blustoestel, de hoeveelheid van brandblussers en de afstand is geprojecteerd. We hebben ook bewaakte automatische brandblussers. U wordt op de hoogte gebracht zodra de brandblusser opzettelijk of per ongeluk uit dienst wordt genomen.


Alle commerciële bedrijven hebben brandblussers. Veel van onze klanten laten ons hun werknemers trainen om de maandelijkse snelle controle uit te voeren en we zorgen voor het jaarlijkse onderhoud, hervullen en testen indien nodig. Sommige van onze klanten willen dat wij het hele programma verzorgen en we hebben het personeel en het kosteneffectieve plan om aan uw behoeften te voldoen. Ons programma voor preventief onderhoud kan ervoor zorgen dat u gereed bent en klaar voor elke noodsituatie.

Geen enkel brandblusser is effectief bij elk soort brand. Dus voordat u een brandblusser koopt, is het van vitaal belang om goed te kijken voor welke brand het moet worden gebruikt.

Vijf soorten brandblussers voor thuisgebruik zijn:

- Schuimblussers
- Poederblussers
- Kooldioxide (CO2)
- Waternevel brandblussers
- Vetbrandblussers

Met de opkomst van kleinere natte chemische brandblussers (vetbrandblussers), beginnen huishoudens deze ook te gebruiken voor frituurbranden, enz. Hoewel natte chemische brandblussers oorspronkelijk alleen in een professionele keukenomgeving werden gebruikt.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein